چگونه طراحی سایت را انجام دهم؟

 چگونه طراحی سایت را انجام دهم؟

افرادی که به دنبال یک کسب و کار اینترنتی موفق هستند به خوبی می دانند لازمه داشتن یک کسب و کار اینترنتی با موفقیت بالا، داشتن یک وب سایت است. البته طراحی سایت فقط برای کسب و کارهای اینترنتی نیست، بلکه افراد در مشاغل مختلف می توانند برای آنکه فروش بیشتری داشته باشند از تکنیک های بیشتر دیده شدن مثل استفاده از وب سایت استفاده کنند.

به منظور راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق، داشتن سایت اینترنتی از اهمیت زیادی برخوردار است و شاید مهمتر از همه، شیوه و طریقه راه اندازی وب سایت است. شیوه های مختلفی برای راه اندازی یک وب سایت وجود دارد، هر کدام از این شیوه ها هزینه خودش را در بر خواهد داشت و با وجود میزان سرمایه ای که شخص خواهان طراحی سایت دارد، باید یکی از راه های ایجاد طراحی سایت را انتخاب کند.

از قدم های لازم و مهم که پیش از عملیاتی شدن طراحی سایت باید انجام شود، هاست و دامین است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد. پس از اینکه هاست و دامین سایت تهیه شد، باید به ساخت خود سایت بپردازید. همانطور که گفته شد طراحی سایت به شیوه های مختلف انجام می شود که در ادامه این مطلب از سایت درآمد برتر به آن خواهیم پرداخت.

مراحل راه اندازی یک سایت

شمایی که در حال خواندن این مطلب هستید حتما به سایت و نحوه ایجاد آن علاقه مند هستید و دوست دارید مثل دیگر افرادی که در اینترنت سایت دارند، سایت داشته باشید. دلایل مختلفی ممکن است پشت علاقه شما در طراحی سایت باشد، مثلا می خواهید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی نمایید، یا درآمدتان را از طراحی سایت کسب کنید. با هر هدفی که از داشتن یک سایت دارید، شاید نتوانید وب سایت خودتان را طراحی و راه اندازی کنید. بنابراین بهتر است تا با مراحل راه اندازی یک سایت اینترنتی آشنا شوید و آن ها را یاد بگیرید.

هاست

داشتن هاست یکی از نیازهای اولیه برای طراحی یک سایت است، هاست به معنای میزبان است، زمانی که از هاست صحبت می کنیم یعنی از جایی برای قرار گیری اطلاعات سایتمان صحبت می کنیم. هر سایت اینترنتی به یک هاست یا میزبان برای نگه داری فایل هایش احتیاج دارد. داشتن هاست برای یک سایت مثل داشتن هارد برای کامپیوتر عمل می کند و برای اینکه همیشه سایت شما در دسترس مخاطبان باشد باید همیشه روشن بماند. توجه داشته باشید که شرکت هایی هستند که می توانند میزبانی سایت شما را بر عهده بگیرند. شما باید از میان شرکت های موجود یکی از بهترین هاستینگ ها را انتخاب کنید و سپس هاست خود را از آن ها خریداری کنید.

دامین

بعد از اینکه موفق به خریداری هاست برای سایتتان شدید، در قدم بعدی باید به خرید آدرس سایت یا همان دامین بپردازید. شما می توانید خرید هاست و دامین را به صورت همزمان پیش ببرید و معمولا شرکت هایی که به ارائه هاست می پردازند به ارائه دامین هم می پردازند.

دامین ها هم پسوندهای مختلفی دارند که پرکاربردترین آن ها، com، ir، org می باشد.

سفارش سازی قالب

برای آنکه بتوانید قالب سازی را خودتان انجام دهید و یا مثلا قالب سایت را برای مشتری هایتان تهیه کنید، لازم است تا حداقل از کدهای CSS و HTML استفاده کنید. یادگیری این کدها تقریبا ساده است که می توانید با تحقیق در اینترنت و یا شرکت در دوره های مربوطه این کد نویسی را یاد بگیرید. برای اینکه در قالب سازی حرفه ای شوید، لازم است تا کمی با آن ها کار کنید و یا به عبارت دیگر با آن ها سر و کله بزنید. برای سر و کله زدن بهتر است از کدهای قالب های دیگران استفاده کرده و آن ها را دست کاری کنید و بنابر سلیقه خود، قالب متفاوت تر ایجاد کنید.

استفاده از سایت سازهای رایگان

در این روش شما می توانید از سایت هایی که به صورت کاملا رایگان میزبانی سایت شما را به عهده می گیرند استفاده کنید. با استفاده از این سیستم ها دیگر نیازی به خرید هاست نیست و فقط باید دامین تهیه کنید که آن هم امکان تهیه کردن به صورت رایگانش وجود دارد.

اگر قصد دارید تا به صورت جدی به شروع کسب و کار اینترنتی بپردازید، ما به شما این روش را پیشنهاد نمی کنیم. به این دلیل که ممکن است در راه اندازی سایت توسط این سیستم ها به مشکل بخورید و در آینده مشکلاتی برای سایتتان به وجود بیاید که رفع کردن آن ها بسیار سخت خواهد بود.

استفاده از شرکت های طراحی وب

در این روش، شما می توانید یک سایت به هر شکل و هر امکاناتی که در نظر گرفته اید را سفارش دهید تا شرکت های طراحی و برنامه نویسی، این امکانات را برای شما برنامه نویسی کنند. البته برای این کار لازم است تا از شرکت هایی که به طور تخصصی در طراحی وب کار می کنند استفاده کنید که تعداد این شرکت ها کم نمی باشد.

این روش هزینه بر است زیرا افرادی که به طراحی سایت مشغول هستند مبالغ زیادی را برای این کار دریافت می کنند. این روش به بودجه شما وابسته است و برای کسانی که محدودیتی در هزینه طراحی سایت ندارند و علاقه دارند سایتشان با دیگر سایت ها متمایز باشد، پیشنهاد می شود.

مزیت طراحی سایت در آموزش

همانطور که اشاره کردیم، کسب و کارهای اینترنتی برای بهتر دیده شدن کارهای مختلفی از جمله طراحی سایت را انجام می دهند. یکی از جاهایی که طراحی سایت می تواند خیلی کمک کننده باشد در کسب درآمد از آموزش باشد.

به طور مثال شما در زمینه ای مهارت دارید، می توانید با آموزش مهارت خود به راحتی به کسب درآمد بپردازید. شما می توانید با طراحی سایت شخصی و قراردادن محصولات آموزشی خود در آن ها به درآمد مضاعف برسید. این تنها یک نمونه از مزیت استفاده از طراحی سایت در زمینه آموزش بود.

کسب درآمد از تدریس مقاله نویسی

مزایای داشتن یک سایت برای مدرسین

مراحل طراحی سایت برای مدرسین

دانلود پاورپوینت بررسی معماری مهدکودک Chuon Chuon Kim 2

سایت ,طراحی ,ها ,یک ,هاست ,های ,طراحی سایت ,راه اندازی ,آن ها ,کسب و ,یک سایت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

fakhtehavaye novintrayaneh اخبار سئو ایران و جهان entekhabcenter21 وبلاگ تخصصی اخبار آنلاین آزاده نیوز جاذبه های گردشگری زندگی شاد حق ماست دانلود آهنگ جدید